Zoeken naar schilderij groningen

schilderij groningen
 
Stips.nl kunstwinkel en galerie in hartje Groningen.
Aanstaande zondag 6 november is er weer een heerlijk muziekspektakel in de binnenstad van Groningen. Maar liefst 25 verschillende bands treden deze middag op in winkels en horeca-gelegenheden en trakteren de bezoekers op aangename live-muziek. Bij Stips kun je deze middag lees verder.
schildersbedrijf groningen
Schilderijen te koop Collectie schilderijen bij Kruit Kramer Groningen.
Henders Hazel schilderij Galop on the prairie 95 x 95 cm. Henders Hazel schilderij Nomans Land 74 x 104 cm. 1/15 totaal 61. Toon Toon 9. Sorteren op Sorteren op Positie. Sorteren op Naam. Sorteren op Prijs. Volg ons nu ook op. Interieuradvies op maat. Interieuradvies aan huis. Over Kruit Kramer. Kruit Kramer B.V. 9718 TE GRONINGEN.
schilderij schoonmaken
Vind schilderij groningen in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Ook is alles in groningen te bezichtigen, wij rijden dagelijks met een bus op en neer en kunnen alles meenemen naar ons huisadres. Behalve zeer grote items, maar. ART@HOME schilderij 1m x 1m. Wegens verhuizing te koop: mooi schilderij van art@home.
etna koffiemachine
Schilderijen kopen? Kunstgalerie Noord Groningen Ann's' Art.
Blijf op de op de hoogte van onze nieuwste expos en activiteiten. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons. 050 312 28 22. Kunstbemiddeling en advies. Laan Corpus den Hoorn 100. 9728 JR GRONINGEN. in Vos Interieur / Maupertuus.
2017
Art Noel Kunst voor iedereen.
In elk interieur staat een kunstwerk weer anders. Mocht je daarom benieuwd zijn hoe een schilderij in jouw eigen woning staat en is het je wens om er een echt sfeerpaleis van te maken, een schilderij mag een poosje op zicht! Bel/app 06-36373122 of mail naar info@artnoel.nl. Lopende exposities Noël Hariri.: Vanaf 20 januari 17 vindt in het MARRIOTT Hotel in Rotterdam een expo plaats. Vanaf 7 maart 2017 wordt voor een jaar voor de derde keer mijn collectie schilderijen tentoon gesteld in het Martini Ziekenhuis. De nieuwste kunstwerken worden daar geëxposeerd. De schilderijen worden getoond op vijfde verdieping, beneden in de vitrine en in de gang naar de parkeergarage. Te allen tijde kunnen de werken bezichtigd worden. Van april tot september 2016 worden de mooiste en nieuwste kunstwerken in het altijd gezellige en prachtige pand van t Feithhuis geëxposeerd! Een prachtplek voor koffie en kunst onder de Martinitoren! In Spawell Peize vindt een grote Artnoël expo met de mooiste schilderijen plaats! Aan het Schuitendiep in Groningen hebben de Artnoël kunstwerken een plaatsje gekregen in het nieuwe interieur van Eten Drinken Schuitendiep.
Groningen op canvas en poster.
83 Canvas 50x75cm. Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk Kunst Company. 193 Canvas 70x55cm. Hoge der A in Groningen Harry Kors. 75 Canvas 50x75cm. Hoge der A Groningen in de Zomer Frenk Volt. 109 Canvas 75x50cm.

Contacteer ons