Resultaten voor schilderij inlijsten

schilderij inlijsten
 
Lijstenmakerij Vermeer inlijsten schilderijen, foto39s of borduurwerk.
Inlijsten Ede Veenendaal Barneveld Lunteren Scherpenzeel. Zoekt u een lijstenmakerij om uw schilderij te laten inlijsten of een wissellijst voor het inlijsten van een foto? Lijstenmakerij Vermeer in Ederveen heeft een uitgebreid assortiment schilderijlijsten, baklijsten en fotolijsten. Lijstenmaker regio Ede Veenendaal.
poster inlijsten
Lijsten Firma de Vries.
Wij zoeken samen met u zorgvuldig naar een lijst, waarin uw schilderij, foto, borduurwerk of tekening nog betere tot zijn recht komt. Alles hebben we in eigen hand. In ons eigen atelier maken we met geavanceerde machines de meest perfecte lijst.
aluminium fotolijst

Inlijsten is een vak apart, er is geen opleiding voor en dus moet je het leren van een echte lijstenmaker. Het is heel moeilijk voor de mensen om in te schatten wat het vak inhoudt, het is een ambachtelijk beroep en wij zijn één van de weinige lijstenmakers die nog op de ambachtelijke manier werken.
klassieke schilderijlijsten
PienPrent Lijstenmakerij.
Ook lijsten wij textiel borduurwerk, sportshirts, doopjurken, prenten, schilderijen en objecten in. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het opspannen van batiks en canvas doeken. Wij werken zowel voor particulier, kunstenaar of bedrijf, we denken mee en geven vrijblijvend advies.
lijsten voor canvasdoeken
Zo lijst je goed in!
Onze professionele lijstenservice, die in HORNBACH winkels bij de lijstenmakerij beschikbaar is, adviseert je en neemt het inlijsten van je afbeelding graag over. Hier komen zeker alle wensen uit.: Meer dan 700 houten en aluminiumlijsten en precies op maat gemaakt.
foto afdrukken canvas
Lijstenmakerij Pool Elburg, inlijstwerk van regulier tot op museumniveau.
In het voorbeeld hier linksboven de situatie voorheen, rechts ziet u hetzelfde schilderij maar voorzien van een nieuwe lijst. Het schilderij komt gelijk veel beter tot zijn recht en de eigenaar kan er weer jaren kijkplezier aan beleven. Ik hoop dat deze website mijn passie voor inlijsten uitstraalt en u op z'n' minst nieuwsgierig maakt.
schilderij schoonmaken
Lijstenmakerij.
In de lijstenmakerij kunt u terecht voor het inlijsten van alle soorten kunst. Er is keus uit een zeer ruime collectie binnenlandse en buitenlandse lijsten en indien er toch niet de geschikte lijst tussen zit dan bestaat er de mogelijkheid dat Dick Wolters zelf een lijst ontwerpt en vervaardigd.
lp inlijsten
Lijstenmakerij of inlijsten in Zwolle? Busch van der Worp.
Je kunt in onze lijstenmakerij terecht voor onder andere het opspannen van doeken, inlijsten van foto's, inlijsten van olieverf en acrylverf schilderijen, het opspannen van borduurwerk maar we leveren ook lijsten voor exposities. Bij Busch Van der Worp doen we veel verschillende inlijstingen en is er veel specialisme aanwezig.
inlijsten borduurwerk
Lijstenmakerij Passepartout Nijkerk.
Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken. U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.
schilderen

Contacteer ons