Op zoek naar schilderij inlijsten?

schilderij inlijsten
 
Lijsten Firma de Vries.
Wij zoeken samen met u zorgvuldig naar een lijst, waarin uw schilderij, foto, borduurwerk of tekening nog betere tot zijn recht komt. Alles hebben we in eigen hand. In ons eigen atelier maken we met geavanceerde machines de meest perfecte lijst.
geboortekaartje inlijsten

Inlijsten is een vak apart, er is geen opleiding voor en dus moet je het leren van een echte lijstenmaker. Het is heel moeilijk voor de mensen om in te schatten wat het vak inhoudt, het is een ambachtelijk beroep en wij zijn één van de weinige lijstenmakers die nog op de ambachtelijke manier werken.
poster inlijsten
PienPrent Lijstenmakerij.
Ook lijsten wij textiel borduurwerk, sportshirts, doopjurken, prenten, schilderijen en objecten in. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het opspannen van batiks en canvas doeken. Wij werken zowel voor particulier, kunstenaar of bedrijf, we denken mee en geven vrijblijvend advies.
aluminium fotolijst
Zo lijst je goed in!
Om te beschermen tegen stof en insecten kan de overgebleven kier tussen de achterwand en de lijst met een speciale band afgedicht worden. Onze professionele lijstenservice, die in HORNBACH winkels bij de lijstenmakerij beschikbaar is, adviseert je en neemt het inlijsten van je afbeelding graag over.
klassieke schilderijlijsten
Govaarts Homan Lijstenmakerij.
Daarnaast kunnen wij ook spiegels leveren. Bij" elke opdracht staat het werk zelf, de persoon die het werk laat inlijsten en de plaats waar het komt te hangen centraal. Laat je lijst, doek of papierwerk weer herleven. Een echte ambacht. Bij ons kunt u ook terecht voor diversie restauratiewerkzaamheden, zoals het schoonmaken van schilderijen, restaureren van ornamentlijsten en reparaties van linnen doeken of werken op papier. Lijsten, doeken en papierwerk worden vakkundig gerepareerd en gerestaureerd in ons eigen atelier. Afhankelijk van de complexiteit van de restauratie werken wij samen met enkele partners. Deze restauratoren zijn aangesloten bij het Nationale Restauratoren Register. Voor het schoonmaken van het schilderij wordt eerst de oppervlakte voorzichtig gereinigd door de vervuilde of vergeelde laag te verwijderen.
lijsten voor canvasdoeken
Lijstenmakerij.
In de lijstenmakerij kunt u terecht voor het inlijsten van alle soorten kunst. Er is keus uit een zeer ruime collectie binnenlandse en buitenlandse lijsten en indien er toch niet de geschikte lijst tussen zit dan bestaat er de mogelijkheid dat Dick Wolters zelf een lijst ontwerpt en vervaardigd.
foto afdrukken canvas
Welkom bij Jan Gerritsen Inlijst-studio Lijstenmaker in Apeldoorn jangerritsen.eu.
Doordat het productieproces in eigen atelier plaatsvind, zijn de levertijden kort zowel voor individuele inlijstingen, als voor serie en projectmatige inlijstingen. Voor het uitzoeken van lijsten heeft u de keuze uit een bezoek aan onze showrooms of een bezoek op afspraak bij u.
Homepage Kanis Kunst Lijsten.
U kunt uiteraard zelf kiezen maar ook de keuze aan ons uitbesteden. Met een schilderijophangsysteem kunt u elk schilderij aan uw muur bevestigen en verplaatsen zonder dat deze beschadigd. Ook het inlijsten van relatiegeschenken kunnen wij voor u verzorgen. Laat je inspireren.
Schilderij of kunstwerk in laten lijsten Boselie van Boekel Den Bosch.
Kom eens langs bij de lijstenmakerij in Den Bosch, dan bespreken we de mogelijkheden en bent u ervan verzekerd dat we met zorg uw schilderij inlijsten. Ook kunt u terecht voor restauratie van lijsten en schilderij restauratie. Heeft u een vraag over het inlijsten van uw schilderij of kunstwerk?

Contacteer ons